S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. NEZHROMAŽĎUJEME ŽIADNE PREFERENČNÉ, ŠTATISTICKÉ ANI MARKETINGOVÉ COOKIES. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » Zmršťovacie bužírky » Postup pri práci...

Zmršťovacie bužírky / Postup pri práci...

POSTUP PRI PRÁCI:

- zmršťovacie bužírky by sa mali používať tak, aby boli schopné zmrštenia na priemer o 20% menší než je priemer
aplikovaného predmetu
- pri rezaní a strihaní je dôležité, aby bol rez hladký
- teraz nasaďte zmršťovaciu bužírku na aplikovaný predmet
- začnite so zmršťovaním; na tento proces môžete použiť teplovzdušnú pištoľ alebo zmršťovací tunel
- optimálna zmršťovacia teplota materiálov je dôležitá pre krátku zmršťovaciu dobu; doporučený rozsah zmršťovacích
teplôt nájdete pri jednotlivých typoch; tenkostenné zmršťovacie bužírky sa zmršťujú v takej rýchlosti, aby bol
predmet utesnený a aby sa teplota zvýšila iba nepatrne počas zmršťovacieho procesu
- v prípade zmršťovacej bužírky s lepidlom sa pri správnom zmrštení objaví na konci malé množstvo lepidla, preto
je potrebné zmršťovať ich od stredu ku krajom
- dávajte pozor, aby počas zmršťovacieho procesu nedošlo k prehriatiu; prehriatie počas zmršťovania spôsobuje
bubliny, bezfarebnosť alebo trhanie bužírky

Na objednávku dodávame aj ďalšie typy zmršťovacích bužiriek, napríklad: bužírky s veľmi tenkou stenou, veľmi flexibilné,
z PVC, Kynaru, Vitonu, Teflonu... V prípade záujmu napíšte na info@eurobach.sk.


ZGYxZjV